• Familiehuis Friesland

  Familiehuis Tweintich

  Familiehuis Tweintich is een vrijstaande bungalow met een centrale keuken in het hart van de bungalow. Ideaal voor families, vrienden, collega`s, oud-studenten, zakelijke meerdaagse training, coaching, bedrijfsuitjes etc.

  Lees meer
 • eten met grote groep

  Onze nieuwste top bungalow Laudehuis culinair & wellness

  Heerlijk genieten van een complete keuken: kookeiland, steamer-stoomoven, wijnklimaatkast, volledige hobbykokuitrusting. Nu beschikbaar!

  Lees meer
 • Bungalow met sloep

  Volop ruimte

  Volop ruimte rondom de bungalow bij onze 14-, 16- en 20-persoons bungalows.

  Lees meer
 • Groepsbungalow Groningen

  Gezelligheid troef

  Onze 14-, 16- en 20-persoons bungalows zijn uitermate geschikt om heerlijk met het hele gezelschap te dineren aan een luxe gedekte tafel, zowel in Friesland als in Groningen.

  Lees meer
 • Familievilla`s met grote sloep op It Wiid

  Groepsuitje

  De grote familiehuizen beschikken over een 12-persoons sloep, de Escape. Voor een heerlijke vakantie op het water!

  Lees meer
 • buitenspa

  Heerlijk bubbelen

  Lekker met zijn allen na een tocht op het water in de buitenspa. De bungalows hebben een ruime tuin met eigen aanleg-/vissteiger en een buitenspa/ jacuzzi.

  Lees meer
 • Met zijn allen op een terrasje

  Drankje op het terras

  Na een vaartocht is het heerlijk toeven op een van de vele terrasjes aan het water. Bij diverse bungalows kunt u een sloep of boot huren.

  Lees meer
 • Actieve vakantie in Friesland en Groningen

  Er op uit!

  Onze familiehuizen zijn het ideale vertrekpunt voor mooie en gezellige uitstapjes. Onze actieve en sportieve gasten trekken er regelmatig op uit met de fiets, te voet of met de grote sloep vanaf de privé-insteekhaven of aanlegsteiger.

  Lees meer
 • Vakantiehuizen met buitenspa in Friesland en Groningen

  Volledig tot rust

  Onze luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken en wellnessvoorzieningen. Kom heerlijk tot rust in de 5-persoons buitenspa of in de Finse Sauna.

  Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
Categorie
Vakantiewoningen  Vakantiewoningen
Familiehuizen Grand Fjirtjin en Grand Tweintich hebben twee verschillende huurperiodes. Vanaf medio maart tot november worden de familiehuizen verhuurd inclusief een 12-persoons sloep. Buiten deze periode worden ze verhuurd zonder sloep. De Super Grand Wille wordt vanaf medio maart tot november verhuurd met 10-persoons Whaly open toerboot.

Originele afbeelding16-persoons, vrijstaand; twee-onder-één-kap met elkaar verbonden huizen, met zeer grote tuin en wellness faciliteiten zoals een Finse sauna en een privé-buitenspa. Het huis grenst aan het kanaal met open verbinding naar het Ruiten AA kanaal. Vrij uitzicht over de landerijen, uitstekende zonligging en centraal gelegen in Bungalowpark Emslandermeer. Het huis is vernoemd naar het buurtschap Weite, waarschijnlijk afgeleid van boekweit. De sfeer en inrichting van dit huis zijn geïnspireerd op dit veelkleurige gewas, opp. ca. 180 m2.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding16-persoons familiebungalow Grand Sechstjin Wellness de luxe VIP met 6-pers. buitenspa-jacuzzi en 12-persoons sloep. Dit compacte vrijstaande, moderne en gezellige nautische familiehuis is geschikt voor 16 personen inclusief 2 (kinder)slaapplaatsen. De bungalow heeft aan de voor- en achterzijde veel leefruimte. Het heeft een moderne, sfeervolle inrichting. Escape 750 reddingsloep.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding18/20-persoons vrijstaand luxe familiehuis met accent op samen zijn, samen koken en bakken! Sauna – design inrichting – luxe culinaire top keuken – familiekamers. Gelegen op bungalowpark Emslandermeer in Groningen. Woonoppervlakte ca. 180m².

Dit lichte, zonnige huis is eigentijds en praktisch ingericht. Het heeft warme hout- en touwtinten, fris groen en naturel. Geïnspireerd op in de omgeving veel verbouwde hennep. Het huis ligt op loopafstand van het subtropische zwembad.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingVrijstaande bungalow met luxe inrichting met super de luxe wellnessvoorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, opp. ca. 195 m2. Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse, nautische inrichting, comfortabel meubilair met o.a. lederen banken en een tweepersoons bedstee. Led TV 100Hz via digitenne/tele2, Fox sports via digitenne, dvd-speler, wiifit entertainmentset, nautische boeken en tijdschriften; knusse tweepersoons bedstede. Eetkamer met openslaande deuren naar terras, grote eettafel voor circa 20 personen, flatscreen TV met dvd-speler en ook een knusse tweepersoons bedstede.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding20-persoons. Opp. 190m² geheel nieuw ingerichte vrijstaande luxe familie- en vriendenbungalow met design keuken (kookeiland) en wellness faciliteiten zoals Finse sauna en buitenspa/jacuzzi. Het huis heeft een zonnige ligging aan de bosrand met eigen bospad. Gelegen op bungalowpark Emslandermeer in Groningen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding14-persoons, vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellness voorzieningen o.a. 6-pers. buitenspa-jacuzzi, opp. ca. 120 m2. Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse inrichting in lichte naturel tinten, luxe meubels met trendy vloer en lederen stoelen en rondzitbank. Led TV 100Hz met digitenne/tele2 Fox Sports, dvd-speler, stereoset met Ipod docking.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding14-persoons, vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellness-voorzieningen o.a. 6 pers. buitenspa-jacuzzi met 2 lounge-seats, Escape 750 reddingssloep opp. ca. 120 m2. Het meest complete watersporthuis.

Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse inrichting in lichte naturel tinten, luxe meubels met trendy vloer en lederen stoelen en rondzitbank. Led TV 100Hz met digitenne/tele2 Fox Sports, dvd-speler, stereoset met Ipod docking.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding14-persoons, vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellness-voorzieningen, opp. ca. 120 m2.

Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse inrichting in lichte naturel tinten, luxe meubels met trendy vloer en lederen stoelen en rondzitbank, led TV 100Hz met digitenne/tele2 Fox Sport, dvd-speler, stereoset met Ipod docking.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding16-persoons. Opp. 180m². Vrijstaand, bestaand uit twee onder één kap met elkaar verbonden huizen, met zeer grote tuin en wellness faciliteiten zoals een luxe finse sauna en een privé buitenspa/jacuzzi. Het huis grenst aan het kanaal en heeft vrij uitzicht op natuurgebied. Gelegen op bungalowpark Emslandermeer in Groningen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding20-persoons bungalow Grand Tweintich Nautique XL met luxe wellness met buitenspa-jacuzzi en nieuwe 12-persoons sloep, opp. ca. 195 m2. Vrijstaande bungalow met stoere nautische inrichting met luxe wellness voorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, luxe trendy sloep. Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse nautische inrichting, comfortabele meubilair met lederen banken. Led TV 100Hz via digitenne/tele2, Fox sports via digitenne, dvd-speler, Wiifit entertainment, nautische boeken en tijdschriften. Eetkamer met openslaande deuren naar terras, grote eettafel voor circa 20 personen, flatscreen TV met dvd-speler en ook een knusse tweepersoons bedstede.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Copyright: Recreamax     |     Webportal van De Pree e-Consult