Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

FAMILIE-VAKANTIEBUNGALOWS

24-persoons VIP Luxe Multigeneration Pallertshuis met wellness op Bungalowpark Emslandermeer in Groningen

Familie- vrienden- en multi-generation vakantiehuis

Opp. 300m². Volledig nieuw gebouwd prachtig mooi familie- vrienden- en multi-generation vakantiehuis. Designinrichting met verrassende variatie in inrichting en aandacht voor het buitenleven. Ingebouwde goed uitgeruste 2-persoons privé-studio met eigen badkamer en pantry, ook miva/rolstoel geschikt, voor reisgenoten die zich zo nu en dan moeten afzonderen.

16-persoons bungalow Weitehuis Wellness Sport & Adventure met 6-pers. buitenspa en toerboot met luxe sloep op Bungalowpark Emslandermeer in Groningen

Finse sauna en een privé-buitenspa

Opp. 180m². Vrijstaand; twee-onder-één-kap met elkaar verbonden huizen, met zeer grote tuin en wellness faciliteiten zoals een Finse sauna en een privé-buitenspa. Het huis grenst aan het kanaal met open verbinding naar het Ruiten AA kanaal. Vrij uitzicht over de landerijen, uitstekende zonligging en centraal gelegen in Bungalowpark Emslandermeer. Het huis is vernoemd naar het buurtschap Weite, waarschijnlijk afgeleid van boekweit. De sfeer en inrichting van dit huis zijn geïnspireerd op dit veelkleurige gewas.

18/20-persoons Laudehuis Wellness & Culinair op bungalowpark Emslandermeer te Groningen

Woonoppervlakte ca. 180m²

Opp. 180m². Vrijstaand luxe familiehuis met accent op samen zijn, samen koken en bakken! Sauna – design inrichting – luxe culinaire top keuken – familiekamers. Dit lichte, zonnige huis is eigentijds en praktisch ingericht. Het heeft warme hout- en touwtinten, fris groen en naturel. Geïnspireerd op in de omgeving veel verbouwde hennep waar onder andere touw en textiel van gemaakt wordt. Het huis ligt op korte loopafstand van het subtropische zwembad.

20-persoons bungalow Abeltjeshuis XL Wellness de luxe met buitenspa op bungalowpark Emslandermeer te Groningen

Finse sauna en buitenspa

Opp. 190m². Vrijstaande, luxe familie- en vriendenbungalow met design keuken en wellnessfaciliteiten zoals Finse sauna en buitenspa. Het huis heeft een zonnige ligging aan de bosrand met eigen bospad.

16-persoons bungalow Groot Jipsinghuis XL Wellness de luxe met buitenspa op bungalowpark Emslandermeer te Groningen

Zeer grote tuin en wellness faciliteiten

Opp. 180m². Vrijstaand eigentijds en super gezellig familiehuis. Twee onder één kap met elkaar verbonden huizen met zeer grote tuin. Twee Finse sauna’s en een privé buitenspa. Het huis grenst aan het kanaal en heeft vrij uitzicht op natuurgebied. Het Jipsinghuis is vernoemd naar Jipsingboermussel, Jipsinghuizen en Jipsingbourtange. Allemaal buurtschappen in Westerwolde met een rijk verleden. Van werkverschaffing in de jaren 20 van de vorige eeuw tot groot slagveld in 1665.

16-persoons familiebungalow Grand Sechstjin Wellness de luxe VIP met 6-pers. buitenspa op Bungalowpark It Wiid in Friesland

Opp. ca. 120 m². Vrijstaande bungalow met luxe inrichting en luxe wellness-voorzieningen zoals een 6-pers. buitenspa.

16-persoons familiebungalow Grand Sechstjin Wellness de luxe VIP met 6-pers. buitenspa en 12-persoons sloep op Bungalowpark It Wiid in Friesland

Escape 750 reddingsloep

Opp. ca. 195 m². Vrijstaande bungalow met stoere nautische inrichting met luxe wellness voorzieningen o.a. privé buitenspa en luxe trendy sloep.

20-persoons bungalow Grand Tweintich Nautique XL met luxe buitenspa op Bungalowpark It Wiid in Friesland

Privé buitenspa

Opp. ca. 195 m². Vrijstaande bungalow met luxe inrichting met luxe wellness voorzieningen zoals een privé buitenspa.

14-persoons bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de luxe VIP met 6-pers. buitenspa op Bungalowpark It Wiid in Friesland

6-pers. buitenspa

Opp. ca. 120 m². Vrijstaande bungalow met luxe inrichting en luxe wellness-voorzieningen zoals een 6-pers. buitenspa.

14-persoons bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de luxe VIP met 6-pers. buitenspa en 12-persoons sloep op Bungalowpark It Wiid in Friesland

Escape 750 reddingssloep

Opp. ca. 120 m². Vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellness voorzieningen o.a. 6 pers. buitenspa met 2 lounge-seats en een Escape 750 reddingssloep.

20-persoons bungalow Grand Tweintich Nautique XL met buitenspa, 12-persoons sloep op Bungalowpark It Wiid in Friesland

Luxe wellness met buitenspa en nieuwe 12-persoons sloep

Opp. ca. 195 m². Vrijstaande bungalow met stoere nautische inrichting met luxe wellness voorzieningen o.a. privé buitenspa en luxe trendy sloep.

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Contactgegevens

Bungalowpark Emslandermeer
Laan van Westerwolde 8
9541 ZA Vlagtwedde
Tel. (038) 38 56 300
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier